Απόλλων: Το τρίποντο είναι το μοναδικό ζητούμενο

Με μοναδικό στόχο να κλείσει νικηφόρα τους φετινούς του αγώνες στο «Τσίρειο», ο Απόλλωνας υποδέχεται την Ανόρθωση. Για τη λεμεσιανή ομάδα το τρίποντο είναι το μοναδικό ζητούμενο σήμερα, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχει. Για τον προπονητή του Απόλλωνα το να κερδίσει η ομάδα του όλα τα παιγνίδια που απέμειναν είναι σημαντικό γιατί, πέραν όλων των άλλων, θα αφήσει παρακαταθήκη και για την επόμενη χρονιά.

Ο Σωφρόνης τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να τελειώσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, πετυχαίνοντας δύο νίκες στα τελευταία τους παιγνίδια γιατί αυτό θα τους βοηθήσει

και ενόψει του τελικού της 24ης του μηνός, που με τα σημερινά δεδομένα είναι το παιγνίδι της χρονιάς για τους «κυανόλευκους».

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει και σήμερα ο τεχνικός του Απόλλωνα, αφού δεν υπολογίζει σε εννέα ποδοσφαιριστές (Γκίε, Πίεχ, Μπεντόγια, Αγγελή, Κυριάκου, Γκόμες, Βασιλείου, Μακρίδη, Στυλιανού), προετοίμασε την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να πάρει τη νίκη.

Ένα ερώτημα που υπάρχει είναι ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού απουσιάζουν και οι δυο ποδοσφαιριστές που το καλύπτουν. Μια επιλογή είναι ο Μάριο Σέρτζιο ενώ και ο Ρομπέρζ έχει αγωνιστεί εκεί, όμως δύσκολα ο προπονητής του θα τον μετακινήσει από το κέντρο της άμυνας. Η άλλη επιλογή είναι ο Πελαγίας του οποίου επίσης δεν είναι η φυσική του θέση.

Το πλάνο του Αυγουστή

Με αυτά τα δεδομένα, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται ότι θα παρατάξει τον Απόλλωνα στον σημερινό αγώνα με τερματοφύλακα τον Βάλε. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ζοάο Πέδρο και στο αριστερό ο Σέρτζιο. Οι Ρομπέρζ και Βινίσιους θα αποτελέσουν ξανά το δίδυμο στην καρδιά της κυανόλευκης οπισθοφυλακής. Στη μεσαία γραμμή σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Σακκέτι και Ντα Σίλβα, ενώ την άλλη θέση πιθανότατα θα την πάρει ο Σεμέδο.

Στα φτερά θα αγωνιστούν οι Παπουλής, Σαρδινέρο, εκτός και αν ο Σωφρόνης αφήσει ξανά στον πάγκο τον Παπουλή για να τον ξεκουράσει ενόψει τελικού. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αγωνιστεί ο Πίττας. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μάγκλιτσα. Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να επιλεγεί για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Πελαγίας και, τότε, ο Πέδρο θα αγωνιστεί είτε στη μεσαία γραμμή αντί του Σεμέδο είτε στο φτερό αντί του Πίττα.

Ο κόσμος στο «Τσίρειο» σήμερα δεν αναμένεται να είναι πάρα πολύς. Φυσικά ο Απόλλωνας θα έχει τη στήριξη των οπαδών του, οι οποίοι θα πάνε στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει το τρίποντο και να στείλουν ξανά το μήνυμα για κατάκτηση του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα