Απόλλων: Το πάθος, το βάθος και το… μάτι

Αυτό που μένει εκ πρώτης όψεως από την έξοδο του Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι η απώλεια δύο βαθμών, αλλά υπάρχουν απώλειες και απώλειες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει η πιο μεγάλη εικόνα.

Μίας ομάδας που διαχειρίστηκε πολύ καλά ένα αγωνιστικό μειονέκτημα. Δεν ήταν τυχαίο γιατί δεν ήταν καταρχήν και η 1η φορά. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, ο Απόλλωνας έμεινε με 10 και με την Ομόνοια. Για λίγο διάστημα μεν, αλλά κρίσιμο. Και εκεί προσαρμόστηκε και ανταποκρίθηκε. Η προπονητική πινελιά, το μάτι του Αυγουστή έπιασε τόπο και πλέον ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει ξεφύγει από

το αρχικό μοτίβο (γνώση της κατάστασης και βοήθεια στη ψυχολογία).

Ο Σοφρώνης αντιδρά με ψυχραιμία σε δύσκολες καταστάσεις, εκεί που χρειάζεται διαχείριση και παίρνει σωστές αποφάσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες το ακολουθούν. Με πάθος και πειθαρχία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Μετρά πολύ το ποιοτικό και ποσοτικό βάθος. Ο Απόλλωνας μπορεί να αναπληρεί μαζεμένες απώλειες, αλλά και να προσαρμόζεται λόγω της ποιότητας των παικτών του σε διαφορετικές συνθήκες παιχνιδιού. Όλα αυτά είναι στοιχεία που φέρνουν αισιοδοξία για τη συνέχεια. Έπονται 10 ντέρμπι, όπου το μέταλλο των ομάδων θα δοκιμαστεί και το μέταλλο του Απόλλωνα αποδεικνύεται βαρύ σε όλα τα επίπεδα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα