ΑΠΟΛΛΩΝ Θέλει συνέχεια στο σερί με νίκη προοπτικής

Νέα επιτυχία επί της Ομόνοιας, ώστε να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου

Πανέτοιμος και αποφασισμένος, ο Απόλλωνας ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει σήμερα την Ομόνοια με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Οι «κυανόλευκοι» πάνε στην πρωτεύουσα με φοβερή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, τόσο από τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν στον τελευταίο τους αγώνα όσο και από το ιδιαίτερα εντυπωσιακό σερί των 21 αγώνων στο πρωτάθλημα αήττητοι.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο σημερινός αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν

τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε να πάρουν την 4η φετινή τους νίκη επί των «πρασίνων», η οποία θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν το κυνήγι του ΑΠΟΕΛ. Άπαντες στον Απόλλωνα θέλουν να συνεχίσουν το καλό σερί που έχουν απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας, τόσο στο ΓΣΠ όσο και συνολικά. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν 4 νίκες στα τελευταία 7 παιγνίδια τους στην πρωτεύουσα, ενώ είναι αήττητοι εδώ και δύο χρόνια εκεί.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στο πλάνο που θεωρεί ότι θα βοηθήσει την ομάδα σήμερα να πάρει το ζητούμενο και τους τόνισε ότι, για να καταφέρουν τον στόχο τους, θα πρέπει να έχουν την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος με τα προηγούμενα παιγνίδια. Τους τόνισε ότι πρέπει να έχουν πίστη και να παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» υπάρχει τεράστια αυτοπεποίθηση γιατί οι νίκες συνοδεύονται και με καλές εμφανίσεις, ενώ υπάρχει και συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Εκτός Ρομπέρζ, Σεμέδο

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει σήμερα στους τιμωρημένους Ρομπέρζ, Σεμέδο, στον τραυματία Αγγελή και στον ανέτοιμο Μακρίδη, ο οποίος πλέον ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Απουσίες σημαντικές, όμως ο Απόλλωνας έχει αποδείξει πως είναι ομάδα με βάθος και έχει την ικανότητα να αναπληρώνει την κάθε απουσία.

Η πιθανή ενδεκάδα

Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν και σήμερα με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βάλε. Δεξιά ο Μάριο Σέρτζιο που προέρχεται από το πολύ καλό παιγνίδι που έκανε με την ΑΕΚ. Αριστερά θα είναι και σήμερα ο Βασιλείου και στο κέντρο της άμυνας ο Βινίσιους, πιθανότατα με τον Χάμπο Κυριάκου. Υπάρχει φυσικά και η πιθανότατα να προτιμηθεί ο Πελαγίας και να παίξει στη μεσαία γραμμή ο Κύπριος διεθνής.

Αμυντικοί μέσοι θα είναι σήμερα οι Σακέτι και Μπεντόγια. Μπροστά τους ο Ντα Σίλβα. Στο ένα φτερό θα αγωνιστεί ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος ψάχνει το πρώτο του γκολ έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες. Στο άλλο θα αγωνιστεί ο Ζοάο Πέδρο, εκτός και αν προτιμηθεί ο Σαρδινέρο που ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας τον Ιανουάριο με τα δύο τέρματα που σημείωσε. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο ήρωας της τελευταίας στιγμής με την ΑΕΚ Άμπραχαμ Γκίε. Στη διάθεση του προπονητή του είναι ξανά ο Μάγκλιτσα που επέστρεψε έπειτα από έναν μήνα και ο Πίεχ.

Η λεμεσιανή ομάδα ταξιδεύει στο ΓΣΠ χωρίς τους φίλους της, αφού οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι και έτσι δικαίωμα παρουσίας έχουν σήμερα μόνο συνταξιούχοι και παιδάκια μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από τις μητέρες τους. Κάποιοι εξ αυτών θα κάνουν το ταξίδι στη Λευκωσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα