Απόλλων: Θέλει να κάνει μια καλή αρχή

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει αύριο τον Άρη έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο νέος Απόλλωνας ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα αύριο. Μπορεί οι φίλοι της ομάδας να έχουν πάρει μια πρόγευση μέσω των αγώνων της Ευρώπης, όμως, κακά τα ψέματα, ο Απόλλωνας της φετινής περιόδου θα «εμφανιστεί» στο πρωτάθλημα. Όχι γιατί κατά την πορεία θα προστεθούν ποδοσφαιριστές (Μερκής, Βασιλείου, Σλαβτσέφ, ακραίος επιθετικός) που δεν έπαιξαν μέχρι τώρα, αλλά και γιατί ο Πέδρο

Εμάνουελ θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα είναι πιο εύκολο να περάσει τη φιλοσοφία του.

Ο στόχος της ομάδας είναι και φέτος το πρωτάθλημα και γι' αυτό μια καλή αρχή είναι η καλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Αρχικά αύριο με τον Άρη στο «Τσίρειο» και αμέσως μετά με την Ένωση στο Παραλίμνι, οι «κυανόλευκοι» έχουν σαν στόχο το δύο στα δύο έτσι ώστε μετά τη διακοπή, και σαφώς πιο ενισχυμένοι, να φθάσουν στο αγωνιστικό επίπεδο που τους θέλει ο προπονητής τους. Η αυριανή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετική από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, αφού τότε ο Απόλλωνας είχε, δεν είχε, 2-3 εβδομάδες προπονήσεων ενώ τώρα έχει συμπληρώσει δίμηνο, έχοντας δώσει και 6 επίσημα παιγνίδια.

Είναι δεδομένο ότι ο Πέδρο Εμάνουελ θα παρατάξει αύριο την πιο δυνατή 11άδα του χωρίς να μετρά του Κύπριους παίκτες που έχει αυτή μέσα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να θυσιαστεί κανένας βασικός ποδοσφαιριστής για να γλυτώσει ο Απόλλωνας το πρόστιμο των 1.500 ευρώ. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρχει κανένας αύριο στο αρχικό σχήμα, αφού φαίνεται ο Πορτογάλος τεχνικός να καταλήγει στον Γκίε για την κορυφή της επίθεσης, αφού ο Αφρικανός δείχνει στις προπονήσεις να έχει βρει τον εαυτό του και να έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τον τραυματισμό του.

Ο Πέδρο Εμάνουελ δούλεψε αρκετά τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο να βελτιωθεί ο αμυντικός μηχανισμός της ομάδας, που παρουσίασε κάποια προβλήματα με την Καμπάλα, παρά το ότι τα τέρματα που δέχθηκε ήταν από πέναλτι. Ταυτόχρονα θέλει η ομάδα να δημιουργεί ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να μπορεί να σκοράρει πιο συχνά, αφού έχει τους ποδοσφαιριστές για να το πράξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα