ΑΕΛ: Έτοιμη για το ντέρμπι της πρεμιέρας

Ο προπονητής της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου θα στηριχθεί στην ενδεκάδα του Σούπερ Καπ
------------------------------------------------------------------------------------------------

Ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΛ την προετοιμασία της εν όψει της αυριανής πρεμιέρας της στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας Χριστάκης Χριστοφόρου δούλεψε μαζί με τους παίκτες του στον τομέα της τακτικής και στον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί αύριο

στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ΑΕΛ, με μοναδικό στόχο να πάρει το τρίποντο. Ο Κύπριος τεχνικός θα βασιστεί στην 11άδα που χρησιμοποίησε στον αγώνα του Σούπερ Καπ και αν υπάρχει μια σκέψη για αλλαγή, αυτή θα αφορά τον Ματιέ Κουταντό. Όμως, με δεδομένο ότι η τριάδα Σουάρες, Ελευθερίου και Οχενέ τα πήγε αρκετά καλά στο ΓΣΠ, πιθανότατα να μην προχωρήσει σε κάποια διαφοροποίηση αύριο. Ο κ. Χριστοφόρου θα έχει και στη σημερινή προπόνηση να δουλέψει με τους παίκτες του σε επιμέρους θέματα τακτικής, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον αυριανό αγώνα.

Τζον Αρούα, Μαμέ Νιάγκ και Ζιούλης δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους για τον αυριανό αγώνα, αφού ακόμα δεν έχουν έρθει οι μπλε κάρτες τους. Χθες, η ΚΟΠ ενημέρωσε ότι για τους δύο πρώτους έχει αποταθεί στην ομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής και περιμένει τα πιστοποιητικά μετεγγραφής τους. Αντίθετα κανονικά εγγράφηκε στο δυναμικό της λεμεσιανής ομάδας ο Καραγκούνης. Θυμίζουμε ότι εκτός από τους τρεις, ο Χριστάκης Χριστοφόρου δεν υπολογίζει ούτε στον Αντράντε που είναι ακόμα ανέτοιμος.

Εξαντλούνται τα 1.200 εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της η ΑΕΛ για το αυριανό παιγνίδι. Σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και φίλοι της λεμεσιανής ομάδας που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας. Στις τάξεις της ΑΕΛ υπάρχει βεβαιότητα ότι με το πέρας της σημερινής μέρας δεν θα υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο του αυριανού αγώνα που να μην έχει βρει κάτοχο. Η μπουτίκ της ΑΕΛ θα είναι ανοικτή σήμερα από τις 09:00 μέχρι την 13:00 για να εξυπηρετήσει τους φίλους της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα