Απόλλων: Θα πρέπει να την βελτιώσει

Επίθεση φωτιά…άμυνα για ομάδα που δεν κάνει πρωταθλητισμό.

Αυτή είναι η αλήθεια στην ομάδα του Απόλλωνα και αυτή καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Απόλλωνα Ιοάν Αντόνε ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Τα 41 τέρματα υπέρ 2,4 ανά αγώνα είναι ένας αριθμός που σίγουρα λέει πολλά.

Καταρχήν του ότι η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει επιθετική τριπλέτα η οποία ανταπεξέρχεται μέχρι στιγμής κάτι περισσότερο από τέλεια. Μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα χωρίς να δυσκολευτεί και ιδιαίτερα αφού μέχρι και οι αμυντικοί της ομάδας πετυχαίνουν γκολ…και όχι μόνο από στατικές

φάσεις. Το είδαμε και κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα με το γκολ που πέτυχε ο Αντράντε. Από την άλλη το να πετυχαίνεις 41 γκολ σε 17 αγώνες σου δίνει την ευκαιρία να ελπίζεις για τον κάθε στόχο που θέτεις.

Όμως αυτό που θα πρέπει να αλλάξει…και θα πρέπει να αλλάξει άμεσα είναι η εικόνα της άμυνας. 24 γκολ κατά σε 17 αγώνες 1,4 ανα αγώνα. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι δεδομένο πως τα παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζεις από την άμυνα. Βέβαια αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της ομάδας και σίγουρα του δίνεται η ευκαιρία τη δεδομένη χρονική στιγμή να το δουλέψει και να το διορθώσει. Δεν είναι εύκολο πράγματα αλλά θα κάνει ότι μπορεί ούτως ώστε να περιορίσει τα λάθη στην άμυνα.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε αποκτήθηκε και ο αμυντικός Νούνο Λόπεζ. Έμπειρος με παρουσίες στην Ισπανία…ο Ρουμάνος τεχνικός είδε στο πρόσωπο του πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δεξί πλευρό της άμυνας. Φτάνει ο Ισπανός να δέσει με τους συμπαίκτες του και να το πράξει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα