ΑΕΚ: Μπορεί ο μακροπρόθεσμος στόχος να γίνει ο επόμενος;

Όταν αναλάμβανε η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη την ΑΕΚ, ο μακροπρόθεσμος στόχος, ήταν η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας η οποία να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους.

Αυτό έγινε σε χρόνο ρεκόρ. Με πολλή σοβαρότητα και σκληρή δουλειά το καλοκαίρι που μας πέρασε, προσλήφθηκε το κατάλληλο προσωπικό, χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο και τ’ αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά. Ο προϋπολογισμός

δεν ξεπερνά τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ και το πιο σημαντικό είναι και το ότι οι παλιές οφειλές μειώθηκαν στο μισό εκατομμύριο και είναι δρομολογημένες προς εξόφληση. Οι παίκτες πληρώνονται κανονικά στην ώρα τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Αυτό όσο αφορά το οικονομικά δεδομένα, τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα και με το αγωνιστικό πρόσωπο που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Ένα άλλο θετικό στοιχείο για την ομάδα της Λάρνακας είναι και το γεγονός ότι δεν ακούγονται μεγάλα λόγια από κανέναν και διακατέχονται άπαντες από σοβαρότητα σε όποιο πόστο κι’ αν εργάζονται. Όλ’ αυτά έκαναν και τον κόσμο της ομάδας να πιστέψει ότι η ομάδα του μπορεί, γιατί όχι και από φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω και ο μακροπρόθεσμος στόχος να γίνει ο επόμενος.

Keywords
Τυχαία Θέματα