Απόλλων: Τα κατατόπια τα γνωρίζει

Για 4η φορά ο Απόλλωνας ταξιδεύει στη Λευκωσία στον φετινό μαραθώνιο. Η ομάδα του Απόλλωνα τόσο με Ομόνοια όσο και με ΑΠΟΕΛ, μετρά μια νίκη μια ισοπαλία και μια ήττα. Η νίκη ήρθε κόντρα στους πράσινους με 1-2, η ήττα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 1-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και η ισοπαλία κόντρα στους γαλαζοκίτρινους με 2-2.

Πλέον στην 4η του απόπειρα στο στάδιο της πρωτεύουσας ευελπιστεί πως θα τα καταφέρει να φύγει με το τρίποντο της νίκης. Άλλωστε αυτός

είναι ο στόχος όλων στην γαλάζια οικογένεια. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Τον Καάνεν αλλά και ο ίδιος να μην επηρεαστούν από τις πολλές και σημαντικές απουσίες της ομάδας. Σανγκόι, Παπουλής, Μερκής και Χαμτανί θα είναι εκτός αποστολής αφού συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Από την άλλη οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να γεμίζουν την νότια εξέδρα του ΓΣΠ για να σπρώξουν και αυτοί την ομάδα τους προς τη μεγάλη νίκη.

Μια νίκη που αν έρθει θα αφήσει την Απόλλωνα στην κορυφή και παράλληλα η ομάδα της Λεμεσού θα κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου ενώ επίσης θα επεκτείνει το σερί της νικών επί της Ομόνοιας στις τρεις μέσα στην ίδια χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα