Απόλλων: Πόλος έλξης ο Ντέγιαν Μέζγκα

Την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα θα έχει σήμερα ο προπονητής του Απόλλωνα Πέδρο Εμάνουελ στο φιλικό της ομάδας του στο «Παφιακό» κόντρα στην Πάφο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του, ενώ πιθανότατα θα πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Κροάτης Ντέγιαν Μέζγκα. Ο Κροάτης την Τετάρτη είχε την πρώτη του γνωριμία με τους φίλους του Απόλλωνα και έδειξε να την απολαμβάνει. Χρόνο στο σημερινό φιλικό θα πάρει σίγουρα και ο Γιώργος Μερκής, ο

οποίος μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα αν ο αρχηγός δείξει στο σημερινό φιλικό ότι έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στο γόνατο τότε θα θέσει γερή υποψηφιότητα για το ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, όπως έχουμε επανειλημμένα γράψει, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να βελτιώσει εκείνα τα πράγματα που δεν του άρεσαν στις πρώτες δύο αγωνιστικές, έτσι ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο λεμεσιανό ντέρμπι το οποίο θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Κυριακή. Δεν είχε πολλές φορές την ευκαιρία ο κ. Εμάνουελ να δουλέψει με τους παίκτες του σε θέματα τακτικής χωρίς να έχει την πίεση των αγώνων, και αυτό ήταν το μεγάλο του παράπονο από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πολύ στους παίκτες του και τη δουλειά του και θεωρεί ότι πολύ σύντομα ο Απόλλωνας θα είναι σε θέση να παίζει καλό ποδόσφαιρο που θα ικανοποιεί τους οπαδούς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα