Απόλλων: Ουσιαστικός… μειώνει τις διαφορές

Ο Απόλλωνας πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρείς βαθμοί και πέτυχε την 3η του συνεχόμενη νίκη, πλησιάζοντας περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. Μείωσε στους δυο από την Ανόρθωση, ενώ ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ αγωνίζονται σήμερα το απόγευμα.


Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου και πήρε μια εύκολη νίκη στο τέλος της ημέρας. Έτσι ο Απόλλωνας πήρε

την ουσία και είναι φανερό ότι με τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών υπάρχει περισσότερη ποιότητα και καλύτερη ψυχολογία. Το βάθος στον πάγκο άρχισε να φαίνεται και ο Πέδρο Εμάνουελ με τις επιστροφές όλων των ποδοσφαιριστών αναμένεται να έχει ένα πιο δυνατό σύνολο στα χέρια του. Φυσικά δεν έλειψαν τα προβλήματα της τελευταίες στιγμής για άλλο ένα παιχνίδι, αφού Ντα Σίλβα και Κολοκούδιας έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Γκιέ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Παρ΄ αυτά όμως οι κυανόλευκοι πήραν τους τρείς βαθμούς και βλέπουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα