Απόλλων: Ομάδα τίτλου


Επιτέλους, ο Απόλλωνας έπαιξε ως ομάδα τίτλου. Κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ πεντακάθαρα και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και για πρώτη φορά στα πλέι οφ, ο Απόλλωνας ήταν ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξεως.

Με άριστη τακτική, πάθος και ορεξάτους παίχτες, ήταν το αφεντικό του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου.



«Σήμερα, δεν είχαν ονόματα

οι φανέλες. Σήμερα δεν είχε νεαρούς, ξένους, αρχηγούς. Ήταν όλοι παίκτες του Απόλλωνα». Η δήλωσή αυτή του αρχηγού Μερκή, μετά το τέλος του αγώνα, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο, το πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη οι παίχτες της Λεμεσιανής ομάδας. Δεν πτοήθηκαν, αλλά ούτε απογοητεύτηκαν στο ημίχρονο, όταν είδαν τον Χιώτη να τους «ανάβει κόκκινο» σε ότι επιχειρούσαν να κάνουν. Συνέχισαν να πιστεύουν στη νίκη και στο τέλος τα κατάφεραν. Είναι όμως ακόμη στη δεύτερη θέση και η υπόθεση τίτλος δεν εξαρτάται από αυτούς.

Κέρδισαν όμως τον κόσμο τους και κυρίως τη χαμένη αυτοπεποίθηση τους. Κέρδισαν δυναμική και ακόμη περισσότερη ελπίδα. Έχουν τώρα άλλες δύο ευκαιρίες, αλλά εξαρτάται και το τι θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ. Ίσως τα πάντα θα κριθούν στην επόμενη αγωνιστική. Ο Απόλλωνας πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να παίξει με την Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ. Με απώλειες του ΑΠΟΕΛ και δική του νίκη, πιάνει κορυφή, καθώς υπερτερεί σε περίπτωση βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα