Απόλλων: Ο Τον Κάανεν δεν κρατά το μαγικό ραβδί

Η βοήθεια θα πρέπει να έρθει από όλους. Από τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές την τεχνική ηγεσία αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ναι η αλλαγή προπονητή χαρακτηρίστηκε από όλους ως η καλύτερη επιλογή, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να αλλάξει δεδομένα αν δεν βοηθηθεί από όλους. Ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας μέσα σε λίγες ημέρες δεν μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Δηλαδή αυτά που άφησε στη μέση ο Ιοάν Αντόνε. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα η ψυχολογία των παικτών είναι στα ναδίρ και η πίεση είναι μεγάλη.

Άλλωστε και στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου των γαλάζιων Φανούριος Κωνσταντίνου

μίλησε για ψυχοφθόρο πρωταθλητισμό. Αυτός είναι και δεν αλλάζει. Για να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να περάσεις μέσα από συμπληγάδες και αν τα καταφέρεις θα βρεθείς ακόμη πιο κοντά.

Χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολλανδού τεχνικού σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να περάσουν μέσα απ’ αυτές. Παρουσιάστηκαν στον αγώνα γεμάτοι με πίεση και άγχος. Στοιχεία που τα φέρνει ο πρωταθλητισμός. Έδωσαν την ευκαιρία στον Ερμή να κάνει το δικό του παιχνίδι να προηγηθεί και δυο φορές μέσα στο Τσίρειο και να κάνει τη ζωή πατίνι στον Απόλλωνα.

Ναι υπήρχε αντίδραση αλλά δεν ήταν ικανή να φέρει τούμπα τον αγώνα. Με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα πετύχεις τον στόχο σου. Στα θετικά περνά το γεγονός πως το πρωτάθλημα παραμένει και στα πόδια των παικτών του Απόλλωνα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη ωστόσο θα πρέπει η ομάδα της Λεμεσού να επανέλθει άμεσα στις νίκες.

Θα πρέπει ο Τον Κάανεν να κάνει ότι περνά από το χέρι προκειμένου να επανέλθει η ψυχολογία στο Κολόσσι και να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές από το ναδίρ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ζενίθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα