Απόλλων: Ο Φανούριος για ΑΕΛ και τιμωρία (Ηχητικό)

Παιχνίδι τριπλής παραλλαγής χαρακτήρισε το ντέρμπι με την ΑΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην τιμωρία της έδρας από τη Δικαστική Επιτροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μιλώντας για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου: «Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Είναι παιχνίδια 6 βαθμών,

θα υπάρξουν απώλειες απ’ όλες τις ομάδες, ευχόμαστε να έχουμε τις λιγότερες για να καλύψουμε τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι αγώνας τριπλής παραλλαγής, τοπικό ντέρμπι, είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ, την σεβόμαστε και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει στο παιχνίδι. Θα παίξει σημαντικό ρόλο ο παράγοντας τύχη, οι συγκυρίες, το πάθος και η ένταση και θεωρώ ότι όποιος βρεθεί στη μέρα του, θα κερδίσει».

Για την τιμωρία από τη δικαστική: «Είναι βαρύ το τίμημα που θα πληρώσουμε με την τιμωρία που μας επιβλήθηκε. Ευτυχώς που δεν υπήρξαν απώλειες από την απερισκεψία του οπαδού μας και θα έχουμε μόνο οικονομικές απώλειες».

Αγωνιστικά στο ντέρμπι με την ΑΕΛ θα απουσιάζουν οι Σεμέδο, Χάμπος λόγω τιμωρίας και ο Μάγκλιτσα λόγω τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα