Απόλλων: Να θυμηθεί τον καλό του εαυτό

Μέχρι τώρα ο Ρέζεκ δεν κατάφερε να δικαιώσει σύμφωνα και με τα στατιστικά που τον συνοδεύουν γιατί η διοίκηση Νίκου Κίρζη έτρεξε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ο Τσέχος επιθετικός και με τα στατιστικά που τον συνόδευαν από την παρουσία του στην Ανόρθωση επρόκειτο για έναν επιθετικό ο οποίος είχε άριστη σχέση με τα δίκτυα. Μπορούσε παράλληλα να κινηθεί και εκτός μεγάλης περιοχής βοηθώντας τους συμπαίκτες του στο σκοράρισμα. Κάτι τέτοιο γίνεται και φέτος ωστόσο δεν έχει επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα.

Τελευταία

φορά που σκόραρε ήταν στην 2η αγωνιστική κόντρα στον Ερμή στο 1-3 του Απόλλωνα μέσα στο Δασάκι της Άχνας. Από τότε δεν κατάφερε να βρει δίκτυα σε 13 συμμετοχές 12 στην βασική ενδεκάδα και μια ως αλλαγή.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό του. Διότι ο Σανγκόι θα απουσιάζει για έξι αγωνιστικές μετά και την τιμωρία του και η επιθετική γραμμή της ομάδας της Λεμεσού θα τον έχει περισσότερο ανάγκη τη δεδομένη στιγμή. Θα πρέπει ο Τσέχος επιθετικός να αναλάβει δράση και να δικαιώσει έστω και τώρα την διοίκηση της ομάδας που πίστεψε στο πρόσωπο του.

Ο Ρέζεκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Λεμεσού, φτάνει όμως να βρει και πάλι το δρόμο. Αν όχι προς τα αντίπαλα δίκτυα να γίνει ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να κάνει την άμεση διαφορά στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα