Απόλλων: Να αξιοποιήσει το δυνατό όπλο του

Η πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου και κατ’ επέκταση η υπεράσπιση του τίτλου είναι αυτοσκοπός για τον Απόλλωνα.

Ο πιο πάνω στόχος περνά από το Τσίρειο και την Ομόνοια, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού, όπου οι γαλάζιοι προσδοκούν να έχει την ίδια κατάληξη.
Τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά, αφού οι γηπεδούχοι βολεύονται με ισοπαλία 0-0 και 1-1, όμως, το γεγονός αυτό ενδεχομένως να είναι και παγίδα για τους γηπεδούχους.

Η εμπειρία του Σωφρόνη Αυγουστή είναι τεράστια για να επαναπαυτεί στο σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Ο κύπριος

τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι το κάθε τέρμα θα αυξάνει όλο και περισσότερο τις πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Άλλωστε το πιο δυνατό όπλο του Απόλλωνα είναι και φέτος η επιθετική του γραμμή. Τα 62 τέρματα που πέτυχε στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και το γεγονός ότι σκόραρε στα τελευταία 23 παιχνίδια αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Keywords
Τυχαία Θέματα