Απόλλων: Μεγάλο το κίνητρο

Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη με 3-0 στον αγώνα με την Ανόρθωση μεγαλώνει τα κίνητρα για τρίποντο ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Δόξα στο Τσίρειο. Ήδη οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού ανέβηκαν στην 3η θέση και αν κερδίσουν την ομάδα της Κατωκοπιάς, θα πάνε στη 2η. Μάλιστα θα παραμείνουν εκεί, ακόμα και αν η ΑΕΚ φέρει ισοπαλία με την Ομόνοια, αφού στην ισοβαθμία είτε μόνο με την ομάδα της Λάρνακας είτε σε περίπτωση τριπλής και με την Ανόρθωση, ο Απόλλωνας έχει το προβάδισμα. Αυτό μεγαλώνει το κίνητρο για να κερδίσουν τον αυριανό

αγώνα.

Ο Πέδρο Εμάνουελ έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα του κυπέλλου με το ΘΟΪ την Τετάρτη, αφού ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του. Καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και δεν έδειξαν διάθεση να χαλαρώσουν, απόδειξη το ότι τα τελευταία δύο γκολ μπήκαν στα τελευταία στάδια του αγώνα. Πλέον το κεφάλαιο κύπελλο θα απασχολήσει την λεμεσιανή ομάδα με τον νέο χρόνο και η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Λογικά η 11άδα του αυριανού αγώνα δεν θα έχει αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στο Παραλίμνι. Με δεδομένο ότι οι Αγγελή και Μερκής είναι τιμωρημένοι από τον προπονητή τους και οι Κυριάκου, Γουίλερ και Λόπες είναι τραυματίες, λογικά ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχθεί πάνω στο ίδιο σχήμα που έφερε το διπλό κόντρα στην Αγία Νάπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα