Απόλλων: Με απουσίες, όμως πρέπει να κερδίσει

Όπως και στον αγώνα με τον Ερμή , ο Απόλλων θα έχει σημαντικές απουσίες και στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Πάφο στο Παφιακό.

Όμως αυτό θα πρέπει να γίνει συνήθεια μετά την γνωστή τιμωρία που επιβλήθηκε στους ποδοσφαιριστές( Τουράμ, Παπουλής και Μέρκης). Την περασμένη αγωνιστική ο Απόλλων δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί τις απουσίες στο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ. Αυτή τη φορά όμως θέλει να εκμεταλευτεί τις απώλειες που θα υπάρξουν στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την πατήσει ξανά και παράλληλα να έχει διπλό κέρδος.

Η

αποστολή στο Παφιακό φαντάζει δύσκολη για τους ''κυανόλευκους'' της Λεμεσού , απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι είναι ικανή να κανει την ζημιά. Ο στόχος λοιπόν είναι η ομάδα να δείξει χαρακτήρα και με αποφασιστικότητα να κάνει το σπουδαίο διπλό. Δεν υπάρχει περιθώριο άλλωστε για νέες απώλειες. Ο Απόλλων αν θέλει να δώσει τη μάχη, για να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος , θα πρέπει να έχει σταθερότητα και παράλληλα να στέλνει το μήνυμα δυναμικής μέσα στο γήπεδο. Έτσι στο Παφιακό οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα , για να μπορέσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα