Απόλλων: Λίρα εκατό ο Άντον!

Ο Άντον Μάγκλιτσα πύρε για ακόμα μια φορά το πολυβόλο του και με τρεις ριπές «σκότωσε» την Πάφο, ανέβασε τον Απόλλωνα στην 3η θέση (με παιγνίδι περισσότερο) και παράλληλα επιβεβαίωσε τις ικανότητες του στο σκοράρισμα.

Ο Κροάτης επιθετικός έβγαλε από τη δύσκολη θέση τον προβληματικό Απόλλωνα του πρώτου ημιχρόνου και με το πρώτο του χατ τρικ με τα «γαλάζια» έδωσε συνέχεια στην αντεπίθεση της ομάδας του.

Η σημερινή εμφάνιση του 25χρονου ήταν η καλύτερη από τη δίμηνη μέχρι τώρα παρουσία του

στον Απόλλωνα. Και επειδή όλοι κρίνονται με τους αριθμούς και τα αποτελέσματα, τα τρία τέρματα που πέτυχε αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Μάγκλιτσα αποκτήθηκε στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου ή αν προτιμάται σε εννιά παιγνίδια (στο πρώτο αγωνίστηκε πέντε λεπτά), ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ του Απόλλωνα. Πέτυχε εφτά τέρματα, έξι στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο (όσα και ο Στογιάνοβιτς) και αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον Πέδρο Εμανουέλ και γενικότερα για τον Απόλλωνα.

Ο Κροάτης κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού, αφού στα τελευταία οχτώ παιγνίδια ξεκίνησε βασικός. Τα πρώτα δείγμα γραφής είναι πάρα πολύ θετικά για τον Μάγκλιτσα που καλείται να συνεχίσει με την ίδια συχνότητα στο σκοράρισμα και να βοηθήσει την ομάδα του να εκπληρώσει τους στόχους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα