Απόλλων: «Κλειδί» για την παραπέρα πορεία

Και τώρα το πρωτάθλημα. Με τη φόρα της μεγάλης του νίκης στο κύπελλο, ο Απόλλωνας ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, σε ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα. Για τους «κυανόλευκους» του Σωφρόνη Αυγουστή, τα πράγματα είναι απλά. Για να μπορέσουν να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν πρέπει να χάσουν σήμερα. Αν μάλιστα κερδίσουν, ουσιαστικά θέτουν εκτός τροχιάς την ομάδα της Λάρνακας και θα συνεχίσουν την καταδίωξη του ΑΠΟΕΛ.

Οι παίκτες του Απόλλωνα ούτε για αστείο δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο οι πρωτοπόροι να έχουν νέες απώλειες (ήττα ή ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο) και να μην καταφέρουν οι ίδιοι να τις εκμεταλλευτούν. Γι' αυτό και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα το απόγευμα στην ΑΕΚ Αρένα για να επιστρέψουν στη Λεμεσό με τους πολύ σημαντικούς τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Το έργο του Απόλλωνα στη Λάρνακα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στην ίδια ακριβώς θέση μαζί του βρίσκεται και ο αντίπαλός του, ενώ οι απουσίες και η μη παρουσία των οργανωμένων οπαδών του αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας. Ο Αυγουστή προσπάθησε να προετοιμάσει τους παίκτες του όσο καλύτερα μπορούσε (βασικά, να τους προσγειώσει μετά τον θρίαμβο σε βάρος της Ανόρθωσης), ενώ τους τόνισε ότι τώρα είναι η ώρα για να κάνουν την τελική τους προσπάθεια για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Για τον Κύπριο τεχνικό, το σημερινό παιγνίδι θα κριθεί από την ομάδα του.

Έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και τους το είπε αυτό. Σίγουρα ο Απόλλωνας πάει στη Λάρνακα με ψυχολογία στα ύψη και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η εμφάνιση και η νίκη του την περασμένη Τετάρτη στα ημιτελικά του κυπέλλου ήταν αυτό που χρειάζονταν όλοι στην ομάδα για να πάρουν την ώθηση για την τελική προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα