Απόλλων: «Καθρέφτης το γήπεδο»

Το δεύτερο χειμερινό μετεγγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα αποτελεί από χθες ο Νούνο Λόπες.

Ο Πορτογάλος μπακ ήρθε στην Κύπρο και, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» για 12+6 μήνες. Αν ο Λόπες εγγραφεί αύριο, τότε θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα στον αγώνα με τον Εθνικό. Ο Λόπες θα πάρει τη θέση τού Μούλτερ στο «κυανόλευκο» ρόστερ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρίο Άβε, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα

της ομάδας: «Κατ' αρχάς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη μετεγγραφή μου στον Απόλλωνα και στη νέα πρόκληση που έχω ενώπιόν μου. Ήρθα στην ομάδα για να αποδώσω καλό ποδόσφαιρο και να την βοηθήσω να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Από τους νέους μου συμποδοσφαιριστές γνωρίζω πάρα πολύ καλά τους Βάλε και Αντράντε. Και οι δυο είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσουν να εγκλιματιστώ όσο πιο σύντομα. Δεν θέλω να πω πολλά. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Είμαι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος από την πρώτη στιγμή στο πώς θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχω προλάβει να μάθω αρκετά για τους οπαδούς μας. Γνωρίζω πως είναι πολύ απαιτητικοί και πολύ ένθερμοι στις εκδηλώσεις τους. Τους θέλουμε κοντά μας, ώστε να εκπληρώσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται μπροστά σ' ένα εκδηλωτικό κοινό. Όσον αφορά τις προπονητικές μας εγκαταστάσεις, είναι φανταστικές! Είναι από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα, τα οποία έχω συναντήσει».

Πλουραλισμός στο σκοράρισμαΔεκατρείς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρήκαν δίκτυα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και σημείωσαν τα 41 «κυανόλευκα» τέρματα στο πρωτάθλημα. Πρώτοι σκόρερ είναι οι Σανγκόι και Παπουλής, που πέτυχαν από 7, και ακολουθεί ο Γκίε, που έχει σημειώσει 5 γκολ. Στη συνέχεια τρεις ποδοσφαιριστές σημείωσαν από 4 γκολ. Πρόκειται για τους Τουράμ, Στογιάνοβιτς και Λόπες. Τρία τέρματα σημείωσε ο κεντρικός αμυντικός Αντράντε, ενώ δύο ο επίσης αμυντικός και αρχηγός της ομάδας Μερκής. Τέλος από ένα γκολ πέτυχαν οι Γκουλιόν, Μεριέμ, Ρέζεκ, Ρομπέρ και Ρόσα.

Σκέφτονται πρόκρισηΟ επαναληπτικός αγώνας του κυπέλλου με τον Οθέλλο την ερχόμενη Τετάρτη είναι το μοναδικό που έχουν στο μυαλό τους όλοι στον Απόλλωνα. Μπορεί η ομάδα να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, όμως και το κύπελλο αποτελεί στόχο για τους «κυανόλευκους», γι' αυτό και η πρόκριση σε βάρος της ομάδας της Αθηένου είναι μονόδρομος. Ο Ιοάν Αντόνε δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αγγελή, τους τραυματίες Γκουλιόν, Λόπες και τον ανέτοιμο Στυλιανού. Επίσης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Λόπες, ενώ αν διαγραφεί ο Μούλτερ αύριο από το ρόστερ του Απόλλωνα, δεν θα μπορέσει ούτε και αυτός να παίξει στη Λάρνακα. Στον αντίποδα, θα παίξει για τελευταία φορά πριν από την τιμωρία του ο Σανγκόι και πιο έτοιμος θα είναι ο Βραζιλιάνος Έλτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα