Απόλλων: Καλό ή κακό αυτός ξέρει…

Την ουραγό στη βαθμολογία Αγία Νάπα αντιμετωπίζει σήμερα στις 7 ο Απόλλωνας. Στόχος για τους ποδοσφαιριστές του Ιοάν Αντόνε είναι μόνο η νίκη για να κλείσουν το 2014 νικηφόρα, αλλά και να παραμείνουν κοντά στην κορυφή ή ακόμη να πιάσουν τους γαλαζοκίτρινους στην πρώτη θέση.

Βέβαια δεν εξαρτάται από τους ίδιους αφού το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στις 5 σήμερα τον Ερμή και αν πάρει το θετικό αποτέλεσμα τότε τα δεδομένα θα παραμείνουν τα ίδια εάν και εφόσον οι γαλάζιοι κερδίζουν την Αγία Νάπα.

Το θετικό ή αρνητικό για τους ποδοσφαιριστές

του Ρουμάνου τεχνικού είναι πως θα γνωρίζουν πριν αγωνιστούν το αποτέλεσμα στο Δασάκι της Άχνας. Από τη μια είναι καλό γιατί τυχών απώλειες του ΑΠΟΕΛ θα φύγει το περισσότερο άγχος από τα πόδια τους και θα έχουν περισσότερο καθαρό μυαλό. Από την άλλη όμως μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά.

Πάντως το στοίχημα για τους ίδιους είναι μόνο η νίκη. Είναι γεγονός πως στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα της Λεμεσού πήρε τη νίκη με πέναλτι του Σανγκόι στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και στη συνέχεια δυσκολεύτηκε να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα φαβορί στον σημερινό αγώνα υπάρχει και είναι η ομάδα του Αντόνε. Ωστόσο από την άλλη θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της αφού απέναντι υπάρχει μια καλοδουλεμένη ομάδα η οποία είναι ικανή να σου κάνει τη ζημία και ιδιαίτερα τώρα που θέλει τους βαθμούς όσο τίποτα άλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα