Απόλλων: Ήταν "πληγωμένος" και φάνηκε

Δεν έφτανε που είχε απουσίες πριν από το παιχνίδι ήρθε και πρόβλημα με τον Ρομπέρ λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πλάνα του Τον Κάανεν όσον αφορά την 3η αλλαγή που θα έκανε.

Παρά τις πολλές απουσίες ο Ολλανδός τεχνικός πήγε με μια αρκετά ανταγωνιστική ενδεκάδα στο ΓΣΠ με στόχο τη νίκη που θα τον κρατούσε στην κορυφή της βαθμολογίας για ακόμα μια αγωνιστική. Ο Απόλλων έδειχνε να μπαίνει καλά στον αγώνα, έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθεί και να φέρει στα μέτρα

του το παιχνίδι, ωστόσο μετά το γκολ της Ομόνοιας οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα να μην βρίσκει τους διαδρόμους προς την εστία των πρασίνων. Κατά την διάρκεια του αγώνα φάνηκε ότι ο Απόλλωνας ήταν πληγωμένος αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες, κινδύνεψε να δεχθεί δεύτερο γκολ, αλλά ανέβηκε λίγο πριν το τέλος και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης που δεν ήρθε.

Σίγουρα όταν μια ομάδα έχει περίπου 10 απουσίες εκ των οποίων οι πλείστες ήταν βασικές επιλογές κατά την διάρκεια της σεζόν, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι υστερείται ποιότητας σε έναν αγώνα.
Ήταν πληγωμένος πριν την διάρκεια του αγώνα, πληγώθηκε από τις χαμένες ευκαιρίες και το γκολ του αντιπάλου και δέχθηκε μια ήτταν που τον φέρνει στο -2 από τον ΑΠΟΕΛ και πλέον είναι αυτός στο κυνήγια για την πρωτιά της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα