Απόλλων: Η κορυφή, ο Φώτης και η "κόμπρα"

Ο Απόλλωνας έκανε το καθήκον του, κέρδισε μέσα στο Δασάκι και αύξησε εκ νέου τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ στους τρεις βαθμούς. Το χαστούκι από τον Οθέλλο και η χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ, δεν επηρέασαν τους γαλάζιους, οι οποίοι με αρκετά καλή και ώριμη εμφάνιση έφυγαν δίκαια με το διπλό.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντόνε

κυριάρχησαν και έλεγξαν το παιγνίδι στην ολότητα του. Στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαν την μπάλα, όμως, αδυνατούσαν να πατήσουν την περιοχή του Βαλβέρδ.

Στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε αποφασισμένος να επιτεθεί και να κλείσει τον Εθνικό στο μισό γήπεδο. Τα κατάφερε, όμως, άφησε κενά πίσω και αφού γλύτωσε στο 65ο λεπτό, δεν έχανε αυτή τη νίκη. Πρώτα ο Παπουλής και μετά ο Γκιέ χάρισαν ακόμα τρεις βαθμούς στην ομάδα τους.

Πρωτιά για Φώτη!Ο Φώτης Παπουλής έδειξε το δρόμο της επιτυχίας. Ο επιθετικός των γαλάζιων με ανάποδο ψαλιδάκι σκόραρε το 8ο φετινό του τέρμα και παράλληλα ανέβηκε μόνος στη σχετική βαθμολογία της ομάδας του. Ο Ελλαδίτης δείχνει αποφασισμένος να καλύψει το κενό του Σανγκόι και να οδηγήσει τον Απόλλωνα στον φετινό τίτλο.

Η «κόμπρα» είναι εδώ!Άξιος συμπαραστάτης του Παπουλή ο Γκιέ Γκιέ. Ο Αφρικανός φορ σκόραρε εννιά λεπτά μετά τον συμπαίκτη του και ουσιαστικά κλείδωσε πρόωρα τη νίκη. Η «κόμπρα» μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα της πήρε μπρος και με έξι τέρματα στα τελευταία πέντε παιγνίδια παρουσιάζεται αναγεννημένη και έτοιμη να βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθεια της ομάδας του προς τον στόχο.

Και τώρα Δόξα!Το πρωτάθλημα εισήλθε στην τελική ευθεία και μέσα από τα ντέρμπι θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής. Ο Απόλλωνας προτού ξεκινήσει μια σειρά από δύσκολα παιγνίδια θα φιλοξενήσει τη Δόξα και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ο Μερκής συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει, το ίδιο και ο Σανγκόι, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα ενημερωθούμε και για τους τραυματίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα