Απόλλων: Η ηρεμία θα βοηθήσει...

Το χθεσινό παιγνίδι με τον Εθνικό αποτελούσε σημαντικό τεστ για τον Απόλλωνα. Η έντονη κριτική από την ήττα και την κακή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας δημιούργησαν αρνητικό κλίμα στην ομάδα, το οποίο έπρεπε πάση θυσία να ανατραπεί . Και για να συμβεί αυτό οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ όφειλαν να παρουσιαστούν καθώς πρέπει απέναντι σε έναν αρκετά φορμαρισμένο αντίπαλο.

Έτσι και έγινε . Μπορεί το ξεκίνημα να δημιούργησε μερική απογοήτευση

και καχυποψία σε κάποιους, όμως, η συνέχεια ήταν ιδανική . Ο Απόλλωνας επιτέλους έπαιξε μπάλα, πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και πήρε μια εύκολη και ευρεία νίκη. Γεγονός που έφερε στην ομάδα την απαραίτητη ηρεμία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Το δίκαιο και η ευθύνη του Πέδρο

Η ηρεμία αναμένεται να βοηθήσει σε όλους τους τομείς και κυρίως στη διόρθωση των λαθών που εντόπισε ο Πέδρο Εμάνουελ. «πρέπει να δουλέψουμε στην σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Δεχόμαστε πολλά γκολ και αυτό δεν είναι καλό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Ο κ. Εμάνουελ έχει δίκαιο αλλά και την ευθύνη να διορθώσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκε στις δυο τελευταίες αγωνιστικές είναι αρκετά, ενώ στοίχισαν και τρεις βαθμούς. Επομένως, από αύριο το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δουλέψουν εντατικά, να διορθώσουν τα κακώς έχοντα και να παρουσιαστούν ακόμα πιο βελτιωμένοι στη συνέχεια.

Από εξετάσεις ο Γκιέ

Το πρώτο τέρμα του Γκιέ στο φετινό πρωτάθλημα επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του. Ο Ιβοριανός επιθετικός δέχθηκε χτύπημα στο μηρό και θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα