Απόλλων: Η άμυνα έχει θέμα…

Ο αποκλεισμός του Απόλλωνα από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ δημιούργησε δικαιολογημένα απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου. Οχτώ περίπου χιλιάδες φίλοι των γαλάζιων ταξίδεψαν στη Λευκωσία για να πανηγυρίσουν τη νίκη – πρόκριση, όμως, επέστρεψαν στη Λεμεσό πικραμένοι. Πικραμένοι διότι η ομάδα τους μπορούσε με λίγη συγκέντρωση να προκριθεί, αφού πήρε δυο φορές σκορ πρόκρισης, αλλά το απώλεσε άμεσα.

Όπως και να έχει καιρός για δάκρυα δεν υπάρχει και ο Απόλλωνας θα πρέπει να κοιτάξει με καθαρό μυαλό την επόμενη ημέρα. Η

τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση θα πρέπει να δουν τι πήγε λάθος και να το διορθώσουν. Εκείνο που έβγαζε μάτια ήταν η κακή διαχείριση του αποτελέσματος και τα κενά που παρουσιάστηκαν στην άμυνα. Και δεν εμφανίστηκαν σε κάποιο σημείο που ο Απόλλωνας έψαχνε το τέρμα και άφησε χώρους, αλλά εκεί που όφειλε να αμυνθεί σωστά για να μην το δεχθεί και να προκριθεί.

Επίσης υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δείχνουν το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στην άμυνα. Όποιος θυμηθεί την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου θα διαπιστώσει το πασιφανές. Η Γκρασχόπερς όποτε έβγαινε μπροστά δημιουργούσε κινδύνους. Τρεις κλασικές ευκαιρίες, οι δυο εκ των οποίων σταμάτησαν στο δοκάρι του Βάλε. Αν λάβουμε υπόψη και τα δυο τέρματα του πρώτου αγώνα στην Ελβετία, το γλυκό έδεσε.

Ο Πέδρο Εμανουέλ πρέπει να κοιτάξει ξανά το θέμα της άμυνας και να τη βελτιώσει. Με την λογική να βάλω περισσότερα από όσα θα δεχθώ δεν γίνεται δουλειά σωστή. Και επειδή ο Απόλλωνας έχει βλέψεις πρωταθλητισμού φέτος θα πρέπει να λάβει σοβαρά το εξής «η επίθεση δίνει νίκες και η άμυνα τίτλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα