Απόλλων: «Έχουμε την ποιότητα και το μέταλλο»

Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις:

Για την ήττα στο ντέρμπι: «Είναι αλήθεια ότι στεναχωρηθήκαμε αφάνταστα με τον τρόπο που δεχθήκαμε την ήττα. Όλα τα αποτελέσματα ήταν πιθανά. Δυστυχώς με βάση την εικόνα των δυο ομάδων και τις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι δυο ομάδες μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα . Από την άλλη όμως η νίκη του ΑΠΟΕΛ

είναι δίκαιη γιατί πάλεψε και αυτός με τη σειρά του από την ώρα που έμεινε με δέκα παίκτες. Δεν έχουμε χρόνο για στεναχώριες και βλέπουμε το ντέρμπι με την Ανόρθωση».

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα: «Αυτό το οποίο μας χαροποιεί είναι ότι τα αποτελέσματα των αγώνων μας εξαρτώνται καθαρά από την ομάδα μας. Έχουμε την ποιότητα και το μέταλλο που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πως έχασες το παιχνίδι αλλά να δεις μπροστά το επόμενο σου ντέρμπι»

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Είναι και πάλι τριπλής παραλλαγής. Η Ανόρθωση παραμένει μεγάλη ομάδα και έχει τους δικούς της στόχους. Έχουμε και εμεις τους δικούς μας και θα πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στα αποτελέσματα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή . Είμαστε αποφασισμένοι και πεισμωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζουμε να έχουμε διαιτησίες όπως του κ. Τράττου έστω και αν έχασε μια φάση. Ήταν αρκετά καλός».

Keywords
Τυχαία Θέματα