Απόλλων: Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί

Προ του φάσματος μιας ακόμα γκέλας, η οποία θα ήταν η 5η φετινή, βρέθηκε ο Απόλλωνας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο. Η ομάδα της Λεμεσού έλεγχε το παιχνίδι, όμως, μέχρι το 85’ μετρούσε στα δάχτυλα του ενός χεριού τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στον αγώνα. Ωστόσο από εκείνο το σημείο και εντεύθεν δημιούργησε τρεις κλασικές, με Σαρδινέρο, Μάγκλιτσα και Πίεχ και σκόραρε με το κεφάλι του Βινίσιους, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Πείτε το τακτική, υπομονή ή οτιδήποτε άλλο. Ο Απόλλωνας δεν παρουσίασε

το ελκυστικό ποδόσφαιρο που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του, όμως, κανείς δεν θα το θυμάται αυτό, αφού στο ποδόσφαιρο μετρούν μόνο οι βαθμοί. Και οι γαλάζιοι πήραν το τρίποντο σε μια σημαντική αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου όλες οι προπορευόμενες ομάδες, πλην της Ομόνοιας απώλεσαν βαθμούς (ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ερμής). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο Απόλλωνας να ανέβει στην 5η θέση και να μειώσει τις αποστάσεις από τις τρεις πρώτες θέσεις στους εννέα, εφτά και πέντε βαθμούς αντίστοιχα.

Επίσης, οι γαλάζιοι έβαλαν τέλος και σε ένα αρνητικό στατιστικό που τους ακολουθούσε από την έναρξη του πρωταθλήματος. Κόλλησαν για πρώτη φορά τις νίκες και πλέον ευελπιστούν να δημιουργήσουν ένα νικηφόρο σερί που σημαίνει και αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα. Και αυτό διότι σε ενδεχόμενο νίκης στα επόμενα δυο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, με Εθνικό και Καρμιώτισσα θα ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία ή τέλος πάντων θα μειώσει τις διαφορές από τις προπορευόμενες θέσεις. Τούτο προκύπτει από το πρόγραμμα των υπόλοιπων ομάδων και τα ντέρμπι της 10ης (ΑΕΚ-ΑΕΛ) και 11ης αγωνιστικής (ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια-ΑΕΚ).

Ως εκ τούτοι οι δυο νίκες είναι επιβεβλημένες προκειμένου ο Απόλλωνας να μπει γερά στο κόλπο της διεκδίκησης των στόχων του και παράλληλα να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα