Απόλλων: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Χάμπος Κυριάκου και Νούνο Λόπες προπονούνται κανονικά και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν στη δράση.

Η επιστροφή στις προπονήσεις των Χάμπου Κυριάκου και Νούνο Λόπες αποτελεί τη σημαντικότερη είδηση στον Απόλλωνα. Οι δύο άτυχοι ποδοσφαιριστές, που απέχουν ο πρώτος από τον Ιούλιο και ο δεύτερος από τον Σεπτέμβριο, προπονήθηκαν χθες σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον είναι θέμα χρόνου να τεθούν ξανά στη διάθεση του προπονητή τους. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε θα συμπεριληφθούν ξανά σε αποστολή της ομάδας, γιατί τότε θα σημαίνει

ότι πλησιάζει για τα καλά η στιγμή της επιστροφής τους στους αγωνιστικούς χώρους. Λογικά ο Λόπες έχει προβάδισμα έναντι του Χάμπου, ο οποίος θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να ξαναμπεί στο γήπεδο, αφού έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια με σοβαρούς τραυματισμούς και στον Απόλλωνα θέλουν να είναι 100% σίγουροι για την ετοιμότητά του πριν τον επιστρατεύσουν ξανά. Ο Λόπες έχει πιθανότητες αν όχι την Κυριακή με το Παραλίμνι, στο λεμεσιανό ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης να είναι ξανά στην αποστολή.

Καλά νέα και για Φρέιρερ
Πέρα από την ευχάριστη είδηση των δύο, φαίνεται ότι καλά νέα έρχονται και για τον Φρέιρερ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός προπονήθηκε ατομικά χθες, όμως νιώθει καλύτερα και έχουν αυξηθεί πολύ οι πιθανότητες να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Πέδρο Εμάνουελ θέλει όσο τίποτα να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Φρέιρερ, αφού έχει βρει χημεία με τον Αγγελή και συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο και ταυτόχρονα θα μπορέσει να επαναφέρει στις θέσεις τους Ελίζιο και Βασιλείου. Η απουσία του Βραζιλιάνου αμυντικού ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής κόντρα στον Άρη και δεν είναι τυχαίο ότι ο Απόλλωνας δέχθηκε γκολ μετά από 4, 5 αγώνες.

Πλάνο με Κολοκούδια
Θέση βασικού πάντως διεκδικεί την Κυριακή και ο Γιώργος Κολοκούδιας. Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής, με τα δύο γκολ που πέτυχε και έσωσε στον βαθμό κόντρα στον Άρη, είναι πιθανόν να ξεκινήσει στον αγώνα με την Ένωση ως αντικαταστάτης του τιμωρημένου Μέζγκα. Ο Κροάτης αξίζει να σημειώσουμε ότι τη Δευτέρα, μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Σωκράτη Σωκράτους και τον Στογιάνοβιτς, επισκέφθηκε τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Άρη Μηνά Αντωνίου για να του εκφράσει τη στεναχώρια του, που άθελά του έγινε η αιτία να τραυματιστεί τόσο σοβαρά.
Πέρα από τον Κολοκούδια, για τη θέση του Μέζγκα υποψήφιοι είναι και οι Πίττας, Ζοάο Πέδρο με τη χρησιμοποίηση του Στυλιανού στο δεξί άκρο της άμυνας. Λογικά για τη θέση του τιμωρημένου Στογιάνοβιτς, ο Σλάβτσεφ είναι το φαβορί. Όλα είναι ανοικτά όσον αφορά τους παίκτες που θ' αποτελέσουν την 11άδα του Απόλλωνα με την Ένωση, αφού υπάρχουν ακόμα 4 προπονήσεις στις οποίες ο κ. Εμάνουελ θα ασχοληθεί με την τακτική της αναμέτρησης.

Η τελευταία αγωνιστική
Ο αγώνας της Κυριακής θα σηματοδοτήσει και το τέλος της τιμωρίας των τριών (Παπουλής, Μερκής και Τουράμ), που περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψουν ξανά στη δράση. Η τελευταία παρουσία τους ήταν στις 31 Οκτωβρίου κόντρα στη Δόξα και η επανεμφάνισή τους θα πραγματοποιηθεί τις 23 Δεκεμβρίου κόντρα στην ΑΕΛ. Φυσικά αυτά δεν ισχύουν για τον Μερκή, αφού ο αρχηγός έχει να παίξει σε επίσημο παιγνίδι από τις 16 Μαΐου και τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση. Επίσης θα επιστρέψουν οι Στογιάνοβιτς και Μέζγκα, ενώ κάποιες ελπίδες έχουν και οι Ρόσα, Σιμόες. Αν προλάβει και ο Λόπες τότε στο λεμεσιανό ντέρμπι θα απουσιάσει μόνο ο Κυριάκου και αυτό θα είναι είδηση για τον φετινό Απόλλωνα, που σε κάθε αγώνα μετρά πολλές απουσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα