Απόλλων: Αποφασισμένος για το διπλό

Αποφασισμένος για να πάρει το διπλό μέσα στην «ΑΕΚ Arena» είναι ο Απόλλωνας. Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού αντιμετωπίζουν απόψε στη Λάρνακα την ΑΕΚ και δεν έχουν άλλη βλέψη πέρα από το τρίποντο και τους βαθμούς της νίκης, που αφενός θα τους ξαναβάλουν σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου και αφετέρου θα τους επιτρέψει να μπουν με το δεξί στον νέο χρόνο. Για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του ο σημερινός αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξουν ότι μαζί με το 2016 έφυγαν και τα άσχημα αποτελέσματα που έφεραν τη

λεμεσιανή ομάδα μακριά από την κορυφή.

Στον Απόλλωνα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το έργο τους θα είναι δυσκολότατο, όμως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το καλό σερί που έχουν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές και κερδίζοντας την πρωτοπόρο μέσα στην έδρα της θα τους δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση και μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοίμασε τους παίκτες του όσο καλύτερα μπορούσε, τους έδειξε τι πρέπει να εκμεταλλευτούν και αυτό που τους ζήτησε είναι να παρουσιαστούν και σήμερα σοβαροί, με σωστή νοοτροπία και να προσπαθήσουν να κάνουν πράξη όλα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις της εβδομάδας. Για τον Κύπριο τεχνικό το σημαντικότερο είναι οι παίκτες του να προσπαθήσουν να κάνουν το παιγνίδι τους έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη.

Περισσότερες επιλογές
Ο Αυγουστή στο σημερινό ντέρμπι θα έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Και αυτό γιατί εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν οι Βάλε, Ρομπέρζ και Σακέτι, ενώ ο Στυλιανού είναι σαφώς πιο έτοιμος σε σχέση με πριν από δύο εβδομάδες. Εκτός θα είναι και σήμερα οι τραυματίες Γκίε, Μακρίδης και ο ανέτοιμος Βασιλείου. Ο τελευταίος θα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του σε μια εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά την 11άδα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Ο Βάλε θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Για το δεξί άκρο της άμυνας Ζοάο Πέδρο και Στυλιανού διεκδικούν τη θέση. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Γκόμες. Για τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν τρεις υποψήφιοι. Ο Βινίσιους, ο Ρομπέρζ και ο Αγγελή. Ο Σακέτι θα είναι στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός μέσος, ενώ σίγουρος είναι και ο Ντα Σίλβα. Ο Μπεντόγια λογικά θα είναι ο 3ος, εκτός και αν επιλεχθεί στο φτερό. Ο Πίεχ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Παπουλή στο ένα φτερό. Για την άλλη θέση υπάρχουν οι Πέδρο (αν δεν παίξει μπακ), Μπεντόγια (αν δεν παίξει στα χαφ), ο Σαρδινέρο και ο Μάγκλιτσα αν προτιμήσει ο κ. Αυγουστή σχήμα με δύο επιθετικούς.

Ο Απόλλωνας θα έχει 720 οπαδούς του, αφού χθες το απόγευμα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ. Η λεμεσιανή ομάδα θα έχει στο πλευρό της όσους φίλους του δικαιούται στο Βόρειο Πέταλο στη Λάρνακα, όχι όμως και τους οργανωμένους που έχουν ανακοινώσει αποχή λόγω της ταυτοποίησης, τηρώντας πιστά τη θέση τους όποτε υπάρχει ανάλογη κατάσταση. Φυσικά η απουσία του ΠΑΝΣΥΦΙ στερεί από την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή τη στήριξη από το πιο ζωντανό κομμάτι της κυανόλευκης εξέδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα