Απόλλων: Αδίκησε (και πάλι) τον εαυτό του

Σε ένα ντέρμπι που ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και για άλλο ένα παιχνίδι αδίκησε τον εαυτό του.


Αδίκησε τον εαυτό του γιατί είχε τις ευκαιρίες (και μάλιστα κλασικές) για να τελειώσει το παιχνίδι και να… κλειδώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα του έδιναν και απόσταση ασφαλείας (τεσσάρων βαθμών) από την 5η θέση που δεν είναι προνομιούχα. Η διαφορά πλέον από την Ανόρθωση μειώθηκε στους 2, ωστόσο έβγαλε ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος χωρίς να δεχθεί την

ήττα.
Ένας Απόλλωνας που βάση απόδοσης θα μπορούσε να φύγει από τη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς, μπορεί να νιώθει αδικημένος για άλλο ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερος δεν μπόρεσε να πάρει το ζητούμενο.

Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι το γεγονός ότι η ομάδα έχει βρει ξανά την φόρμα της και μπορεί να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ενόψει της τελικής ευθείας καλείται να σταθεροποιήσει αυτή την απόδοση και στο τέλος να πετύχει τους στόχους της.

Καιρός για δάκρια δεν υπάρχει. Θα πρέπει να κρατήσει τα πολλά θετικά και να επικεντρωθεί στο νέο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για τα ημιτελικά του κυπέλλου που είναι και ο μεγάλος στόχος από δω και πέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα