Αποκλείστηκε στο 94' ο Δώνης!

Μια ανάσα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας έφτασε η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη, η οποία μέχρι το 94ο λεπτό του δεύτερου ημιτελικού κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 και αποχαιρέτησε!



Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στην έδρα της Αλ Αχλί, η ομάδα του Έλληνα τεχνικού βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και η πρόκριση στον τελικό φαινόταν και ήταν... βουνό. Όμως, έγινε η μεγάλη επιστροφή με τα τέρματα των Αίλτον (56') και Κάρλος Εντουάρντο (64') να ισοφαρίζουν αυτά των Λίμα (17') και Έβερτον Ριμπέιρο (45'), με το 2-2 σε συνδιασμό

με το 1-1 του πρώτου αγώνα να δίνει την πρόκριση στους Σαουδάραβες...

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Γιώργος Δώνης θα γινόταν ο πρώτος Έλληνας που θα βρεθεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, μια φάση στο 94' ήρθε να ρίξει στο καναβάτσο την ομάδα του έμπειρου τεχνικού... Γέμισμα από φάουλ, χαμός στην περιοχή, η μπάλα στον Κιούνγκ – Γουόν που έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε σε ένα σώμα και κατέληξε στα δίχτυα της Αλ Χιλάλ στέλνοντας την Αλ Αχλί στον τελικό και την ομάδα του Δώνη... σπίτι της!

Keywords
Τυχαία Θέματα