Αποκάλυψη βόμβα από Περδίκη για μίζες στα οπλικά συστήματα

Βόμβα μεγατόνων έριξε από τον αέρα της εκπομπής ''Μεσημέρι και Κάτι'' ο Γιώργος Περδίκης, σύμφωνα με τον οποίο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τους αποκάλυψε ότι κάποιοι έπαιρναν μίζες από την αγορά οπλικών συστημάτων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του κ. Περδίκη, το καλοκαίρι του 2013 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε μια κλειστού τύπου σύσκεψη στην εξοχική προεδρική κατοικία, ανέφερε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι η οικονομική πτυχή του σκανδάλου των εξοπλισμών της Εθνικής Φρουράς, ενδεχομένως να

είναι μεγαλύτερη από το σκάνδαλο που κατέστρεψε τις τράπεζες. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τα χρήματα που ''φαγώθηκαν'' για την αγορά οπλικών συστημάτων, ποτέ δεν αναζητήθηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο Γιώργος Περδίκης μίλησε και για μίζες, τις οποίες λάμβαναν κάποιοι από την αγορά αχρείαστων οπλικών συστημάτων στην Εθνική Φρουρά. Εξοπλισμός που αγοράστηκε, προκειμένου να πλουτίσουν κάποιοι, χωρίς όμως να αξιοποιηθεί ποτέ.

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων ζήτησε, μάλιστα, από το Νίκο Αναστασιάδη να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης «αυτούς που έπαιρναν τις χοντρές μίζες και φόρτωσαν την Εθνική Φρουρά με άχρηστα όπλα και άχρηστα πυρομαχικά».

Οι αναφορές περί μιζών δεν αφορούν κάποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αφού φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι διαχρονικό και σ' αυτό εμπλέκονται πολλά πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα