Ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση...

Ο Μάρτιν Στραντσλ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του» στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ύστερα από άλλη μια σεζόν γεμάτη τραυματισμούς στην Γκλάντμπαχ. «Δεν έχω καταφέρει να είμαι στον αγωνιστικό χώρο τόσο συχνά αυτή τη σεζόν όσο φανταζόμουν» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο 35χρονος αμυντικός, ο οποίος μετράει 56 συμμετοχές στην εθνική Αυστρίας. «Γι' αυτό η απόφαση να σταματήσω ωρίμασε τις τελευταίες εβδομάδες όλο και περισσότερο» υπογράμμισε ο Στραντσλ και συνέχισε: «Δεν λυπάμαι για κάτι. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Ο

Στραντσλ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μόναχο 1860, Στουτγκάρδη και Σπαρτάκ Μόσχας, εντάχθηκε το 2011 στο δυναμικό της Γκλάντμπαχ από το ρωσικό σύλλογο. Αγωνίστηκε σε 143 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπορούσια και έγινε γρήγορα αγαπημένος των φιλάθλων της ομάδας. Όμως, αφού επέστρεψε στις αρχές Φεβρουαρίου ύστερα από απουσία τεσσάρων μηνών λόγω κατάγματος οφθαλμικής κόγχης, για το οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση, ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε εκ νέου ύστερα από μόνο 12 ημέρες, στη γάμπα, σε προπόνηση της Γκλάντμπαχ.

«Θα ήθελα να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο άλλη μια φορά (αυτή τη σεζόν)» επισήμανε ο Στραντσλ και κατέληξε: «Θα κάνω τα πάντα για να πω αντίο σε όλους αυτούς τους καταπληκτικούς φιλάθλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα