Απογοητευμένος ο Κούμαν με τον Ρούνι

«Πολύ απογοητευμένος» με τον Γουέιν Ρούνι δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά τη σύλληψη του στράικερ της Έβερτον επειδή οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ. Παρά το γεγονός αυτό ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας αναμένεται να βρίσκεται στις επιλογές του Ολλανδού τεχνικού για την ενδεκάδα του σαββατιάτικου αγώνα με την Τότεναμ.

Ο έμπειρος παίκτης επέστρεψε την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο των «εφοπλιστών», «Finch Farm», στην πρώτη συγκέντρωση παικτών και τεχνικής ηγεσίας μετά

τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων. Οι δύο άνδρες είχαν τετ-α-τετ, με τον προπονητή του συλλόγου να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός: «Προφανώς και είμαι πολύ απογητευμένος με την κατάσταση που αφορά τον Γουέιν Ρούνι» τόνισε ο Κούμαν στη συνέντευξη που παραχώρηση ενόψει της αναμέτρησης με τους «πετεινούς» και συνέχισε:

«Μιλήσαμε την περασμένη Τρίτη, όπως επίσης μίλησε μαζί του και ο πρόεδρος της ομάδας, Μπιλ Κενράιτ. Σε ό,τι αφορά πειθαρχικό παράπτωμα αυτό θα αντιμετωπιστεί με βάση των κανονισμό που διέπει την ομάδα στην κατάλληλη χρονική περίοδο».

Ο Κούμαν είπε ακόμη: «Ναι, θα παίξει το Σάββατο. Εφόσον διαπιστώσω ότι ο Γουέιν δεν είναι σε καλή κατάσταση για να παίζει, τότε δεν θα παίζει.»

Keywords
Τυχαία Θέματα