Αποφασίζεται το προφίλ του νέου Ομοσπονδιακού

Δεν υπάρχει βιασύνη στο θέμα πρόσληψης του νέου προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει από την ΚΟΠ αναφορικά με το θέμα. Ωστόσο προκύπτουν ενδιαφέρον πληροφορίες για την σχολή σκέψης που επικρατεί στην Ομοσπονδία.

Αρχικά για το επόμενο διάστημα (περίπου 10 ημέρες) καμία επαφή δεν θα γίνει με τον οποιοδήποτε προπονητή, τουλάχιστον σε επίσημη μορφή. Αυτό γιατί, θα πρέπει να αποφασιστεί το προφίλ του νέου προπονητή, δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να έχει. Όταν αποφασιστεί αυτό, η Εκτελεστική Επιτροπή

της ΚΟΠ αναλαμβάνει δράση καθώς από την αυτήν θα πρέπει να εγκριθεί το προφίλ του νέου προπονητή.

Φυσικά ως σήμερα έχουν προταθεί πολλοί προπονητές. Κάποιοι άλλοι προτείνονται από ανθρώπους της ΚΟΠ. Το όνομα που συγκεντρώνει πολλές προτιμήσεις είναι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο εκτός από τις προσωπικές επαφές που έχει ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χάρης Λοϊζίδης κανείς δεν έχει μιλήσει επίσημα με τον Σέρβο προπονητή. Γνωρίζουν φυσικά στην ΚΟΠ ότι είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση η οποία συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες για θετική κατάληξη.

Από την άλλη πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών που έχουν προταθεί είναι ο Ισραηλινός Ελι Γκούτμαν, γνωστός στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Έχουν προταθεί προπονητές από την Ισπανία και την Πορτογαλία. Επίσης στο τραπέζι βρίσκεται και προπονητής που έχει δουλέψει στο παρελθόν στην Εθνική ομάδα. Αυτό που πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι ότι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών θα είναι ξένος αφού αυτή είναι η προτίμηση της ΚΟΠ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα