ΑΠΟΕΛ: Ξεκαθαρίζουν πολλά

Ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ, είναι σε πρώτο πλάνο με τη διοίκηση να κάνει ήδη τις δικές της σκέψεις.

Ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Βάτερμαν στον ΑΠΟΕΛ, λόγω κυρίως του υψηλού συμβολαίου που διαθέτει, ενώ ο ίδιος φέρεται να εξετάζει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Και στην περίπτωση του Σέρτζιο φαίνεται ότι δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως τα πράγματα. Αρχικά, υπήρξε η εκτίμηση ότι θα αποχωρήσει, ωστόσο ο ίδιος «πατά» στο

συμβόλαιο που έχει και για τη νέα περίοδο. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, γίνονται δεύτερες σκέψεις για να συνεχίσει, αλλά με αισθητή μείωση απολαβών. Εάν το αποδεχθεί, τότε θα συνεχίσει, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική φόρμουλα ώστε να υπάρξει βελούδινο διαζύγιο.

Στην περίπτωση Γιαννιώτα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσει στον Αρχάγγελο, παρά να επιστρέψει στον Ολυμπιακό Π. Κι αυτό γιατί δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίβλα, ενώ ούτε ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει το δέλεαρ της συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ίδιος «κόλλησε» με την ομάδα και το κλίμα που βρήκε στον Αρχάγγελο. Βεβαίως, για να υπάρξει ευτυχής κατάληξη στο όλο θέμα για λογαριασμό των «γαλαζοκιτρίνων», θα πρέπει να τα βρουν στο οικονομικό οι δύο διοικήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα