ΑΠΟΕΛ: Βελτίωση και γκολ στην Ρουμανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το σημαντικό πρώτο παιγνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ άρχισε για το ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές μας θα ταξιδέψουν το απόγευμα της Δευτέρας στην Ρουμανία και την Τετάρτη θα ριχθούν στη μάχη με την Βιτορούλ, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Ο βαθμός δυσκολίας σαφώς είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο, ωστόσο θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα τα πράγματα στην κλήρωση. Ο σύλλογος της Ρουμανίας χρειάζεται προσοχή, ειδικά από τη

στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι 100% έτοιμος. Παρόλα αυτά το θετικό αποτέλεσμα και η πρόκριση είναι εφικτός στόχος για τους «γαλαζοκίτρινους». Φτάνει να δείξουν βελτίωση από τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις.

Αγωνιστικά, ο Μιλάνοφ συνεχίζει να είναι αμφίβολος και όλα θα κριθούν αύριο, με το πέρας της πρωινής προπόνησης. Φυσιολογικά υπάρχει ερωτηματικό για το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο αν δεν προλάβει ο Βούλγαρος, με τους Χριστοφόρου και Αρτυματά να είναι οι δύο επιλογές.

Απ’ εκεί και πέρα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις υπόλοιπες επιλογές του Μάριου Μπέιν, ειδικά στην δεξιά πλευρά της επίθεσης όπου κατακρίθηκε η επιλογή του Εμπεσίλιο στα παιγνίδια με την Ντούντελανζ.

Πάντως δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές από τον Ολλανδό τεχνικό. Το ζητούμενο είναι όποιοι και να αγωνιστούν θα πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αγώνα γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει η ομάδα στην Κύπρο με το θετικό αποτέλεσμα. Πρώτο μέλημα για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα του να σκοράρει τουλάχιστον ένα εκτός έδρας γκολ που θα αυξήσει τις πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα