ΑΠΟΕΛ: «Τρέχει» με… χίλια ο προγραμματισμός

Μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Κουστένη στη τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, ο προγραμματισμός «τρέχει» με χίλια! Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με πέντε καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένονται στην πλειοψηφία τους να φτάσουν στην Κύπρο μεθαύριο το βράδυ. Μόνο ο Ρόμπερτ Μπράουν θα έρθει ενσωματωθεί με την ομάδα την Τετάρτη.

Στο μεταξύ έχει επέλθει συμφωνία με τον Ελ Χάαντι, ο οποίος θα είναι βοηθός προπονητής.

Πρόκειται για τους

εξής καλαθοσφαιριστές:

Τρε Μπάσι: Αμερικανός, 25 ετών, που αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και έχει ύψος 1.90 μ. Πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κοσόβου με τα χρώματα της KB Bashkimi.

Ρόμπερτ Μπράουν: Αμερικανός, 24 ετών, με ύψος 1.96 μ. και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη του χρονιά που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ακίμ Ράιτ: Αμερικανός, 33 χρονών, ύψος 2.00 μ. που αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ (2.00). Αγωνίστηκε σε Φινλανδία, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Ουκρανία και Ισπανία.

Μέρφι Μπουρνατόφσκι: Καναδός, 26 ετών, που αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ και έχει ύψος 2.00 μ. Έλαβε μέρος στο κολεγιακό πρωτάθλημα και ακολούθως αγωνίστηκε σε Πολωνία, Τσεχία και Ελβετία.

Μπρόντον Μόμπλι: Αμερικανός, 25 χρονών, με ύψος 2.06 μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Έλαβε μέρος στο κολεγιακό πρωτάθλημα και ακολούθως στο πρωτάθλημα Ισλανδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα