ΑΠΟΕΛ: Θηρίο στο κλουβί

Δεν ξέρουμε αν είναι υπερβολικός ο τίτλος μας , όμως είναι δεδομένο ότι ο Στάθης Αλωνεύτης έλειψε πάρα πολύ απο τον ΑΠΟΕΛ και όλοι στον Αρχάγγελο προσδοκούν τώρα που δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην δράση, πως θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Το μεγάλο στοίχημα για τον άσο των ''γαλαζοκιτρίνων'' είναι όταν θα μπεί στην ομάδα , να μην αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα στην μέση και βεβαίως να είναι

ο γνωστός Στάθης Αλωνεύτης που θα δώσει τις απαιτούμενες βοήθειες. Οι επελάσεις και η εκρηκτικότητα του είναι στοιχεία που μπορούν να ωθήσουν και τους συμποδοσφαιριστές του για να δώσουν το κάτι παραπάνω στην μεγάλη προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει , ώστε να γίνει εφικτός ο στόχος, για τον τρίτο σερί τίτλο.

Άλλωστε θα είναι και ισχυρό κίνητρο για τον Στάθη να πανηγυρίσει τον τρίτο σερί τίτλο του πρωταθλητή, στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον Αρχάγγελο.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής περιμένει απο τον Φίνκ την ώρα που θα τον ρίξει , στην μάχη. Τώρα άλλωστε είναι τα σπουδαία και ο καλός Στάθης Αλωνεύτης είναι πέρα για πέρα απαραίτητος. Δεν νομίζουμε να έχει κάποιον που μπορεί να το αμφισβητήσει.

Λέτε ο Στάθης να είναι το γερό χαρτί για την υπόθεση τίτλος. Ο χρόνος θα δείξει...

Keywords
Τυχαία Θέματα