ΑΠΟΕΛ: Συμφώνησαν ότι... διαφωνούν

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ δεν έβγαλε άσπρο καπνό, αφού κανένας από τους δυο εμπλεκόμενους για την Προεδρία, ο νυν Πρόεδρος Μάριος Χαραλάμπους και ο τέως Πρόεδρος Χριστόφορος Ποταμίτης δεν οπισθοχώρησε. Επέμεναν και οι δυο στην αρχική τους θέση και ως εκ τούτου το Σωματείο ΑΠΟΕΛ οδηγείται σε εκλογική αναμέτρηση στις 29/06/2016.

Το λόγο αρχικά πήρε ο Πρόεδρος του Σωματείου και αναφέρθηκε στις επιτυχίες των τμημάτων

και στη συνέχεια μίλησε για το τμήμα πετόσφαιρας.

"Δυστυχώς έγινε τμήμα βόλεϊ με κόστος 100 χιλιάδες εις βάρος του Σωματείου. Σαν συμβούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε αύξηση στο μπάσκετ γιατί είμαστε ΑΠΟΕΛ. Και κερδίσαμε τον τίτλο μετά από 13 χρόνια".

Στη Συνέλευση, το τμήμα Ποδηλασίας εξέφρασε παράπονο για τα ελάχιστα χρήματα που πήρε, όπως ισχυρίστηκε ο Υπεύθυνος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς Ο νυν Πρόεδρος κ. Μάριος Χαραλάμπους πρότεινε στον κ. Ποταμίτη να αποσυρθούν.

Στη Συνέλευση υπήρξε ένταση, σε αρκετές περιπτώσεις, και φάνηκε για ακόμα μια φορά ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά στο Σωματείο.

Το γεγονός ότι ζητήθηκε (όχι μια φορά) από τον Επίτιμο Πρόεδρο Φοίβο Ερωτοκρίτου να αναλάβει προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές, αποτυπώνει και το κλίμα που επικρατούσε.

Πάντως, ο κ. Ερωτοκρίτου δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος αντιλήφθηκε την κατάσταση που επικρατεί και εξέφρασε τη λύπη του "Είναι κρίμα το πιο πετυχημένο σωματείο να φτάνει σε αυτό το σημείο. Το καταστατικό είναι ευαγγέλιο και όχι δια βοής. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε εκλογές εντός 15 ημερών. Σε αυτές της μέρες μπορούν να γίνουν διαβουλεύσεις, να βρεθεί κοινός υποψήφιος για να προχωρήσει το σωματείο".

Keywords
Τυχαία Θέματα