ΑΠΟΕΛ: Συγκέντρωση, διάθεση και αποτελεσματικότητα

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος το μεσημέρι στο Ράδιο Πρώτο και σε μια προσπάθεια να αναδείξει την απόλυτη συγκέντρωση της ομάδας στον αυριανό αγώνα απέναντι στον Εθνικό ανέφερε ότι «τα ντέρμπι έχουν ξεκινήσει για τον ΑΠΟΕΛ»

Βλέπετε οι ισοπαλίες με Δόξα, Αγία Νάπα και Οθέλλο στριφογυρίζουν ακόμα στο μυαλό των γαλαζοκιτρίνων.

Όσοι παρακολούθησαν εκείνα τα παιγνίδια θα θυμούνται την έλλειψη συγκέντρωσης, διάθεσης και αποτελεσματικότητας.

Απέναντι στη Δόξα, η ομάδα δεν είχε καθόλου συγκέντρωση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, ενώ στην επανάληψη η ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε από τα 11 βήματα.

Με την Αγία Νάπα απουσίαζε η διάθεση. Οι τοποθετήσεις του κ. Δώνη μετά τον αγώνα προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη αφού δήλωσε ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλή. Στο συγκεκριμένο παιγνίδι η διάθεση απουσίαζε και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε για την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος.

Στην τελευταία γκέλα με τον Οθέλλο, η ομάδα είχε πλάνο, διάθεση αλλά η αποτελεσματικότητα ήταν απούσα. Ή και η τύχη. Η ομάδα δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ σημάδεψε και το δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Στον αυριανό αγώνα απέναντι στον Εθνικό, οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να έχουν τα πιο πάνω στοιχεία προκειμένου να επιστρέψουν στις εντός έδρας επιτυχίες έπειτα από δυο μήνες και κάτι ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα