ΑΠΟΕΛ: «Ψήνει» παικταρά για τα άκρα!

Η έλευση του Μάριο Μπέιν στην Κύπρο φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ. Ο Ολλανδός τεχνικός έρχεται με συγκεκριμένες εισηγήσεις για το υπάρχον ρόστερ αλλά και τις θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχύσει τους γαλαζοκίτρινους.

Μέσα στο Σαββατοκυρίακο αναμένονται συναντήσεις με την Επιτροπή Προγραμματισμού για να καθοριστεί το πλάνο των επόμενων κινήσεων, με τον ΑΠΟΕΛ

να θέλει τη δεδομένη στιγμή 3 τουλάχιστον μεταγραφές.

Υπάρχει πρόθεση απόκτησης ανασταλτικού μέσου ως αντί-Μοράις, ακραίου επιθετικού και ενός ακόμα φορ περιοχής.

Ο Λορέντζο έχει κάνει εδώ και καιρό τις εισηγήσεις του και αναμένει από τον Μάριο Μπέιν τα δικά του θέλω για να προχωρήσει ο προγραμματισμός.

Όπως μαθαίνουμε, ψηλά στη λίστα για τη θέση στα άκρα βρίσκεται παικταράς διεθνής ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο υπάρχουν πολύ θετικές ενδείξεις για απόκτηση του. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που ξεχωρίζουν και για τις 3 θέσεις, ωστόσο η τελική απόφαση θα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον Ολλανδό τεχνικό.

Μέσα στο Σαββατοκυρίακο αναμένονται έντονες διεργασίες και αρχές της βδομάδες ενδεχομένως να έχουμε και σημαντικές ανακοινώσεις όσον αφορά το μέλλον συγκεκριμένων παικτών όπως του Πάρντο, Ρομό, Βάντερ, Μπερτόλιο και Ντε Καμάργκο.

Όσον αφορά τον Εμπεσίλιο, δεν υπάρχει πρόθεση για αποδέσμευση του αφού ο Μάριο Μπέιν πιστεύει πολύ στην αξία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα