ΑΠΟΕΛ: Ο Φίνκ τους εμπιστεύεται

Κανένα πρόβλημα δεν θα είναι οι απουσίες του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα σύμφωνα και με τα όσα μας έδειξε μέχρι στιγμής ο Γερμανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόρστεν Φίνκ.

Τώρα πως θα ανταποκριθούν αυτοί που θα αγωνιστούν στο ντέρμπι κορυφής είναι άλλο κεφάλαιο, ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους νεαρούς και όχι μόνο.

Το ότι τους είδαμε να αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι που κρινόταν

η πρόκριση αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο και για τις δυο πλευρές. Κόντρα στην Ανόρθωση ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων προχώρησε σε εννέα αλλαγές με την ομάδα να μην χάνει από την αγωνιστική της εικόνα.

O Γερμανός τεχνικός μας έδειξε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να ρίξει στη «μάχη» ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του. Και γι’ αυτό τον λόγο ίσως δούμε και πάλι νεαρούς να αγωνίζονται στο ντέρμπι κορυφής την άλλη εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος δεδομένες είναι οι απουσίες των Τζιμπούρ, Κακά και Αμορίν που έφτασαν στο όριο των κίτρινων καρτών. Αμφίβολοι παραμένουν οι Καρλάο και Εφραίμ. Ο αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων ήταν στην αρχική ενδεκάδα του χθεσινού ντέρμπι ωστόσο την τελευταία στιγμή ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Κακά. Ο επιθετικός της ομάδας Εφραίμ ο οποίος πέρασε αλλαγή στον αγώνα, έγινε αλλαγή προς το τέλος από τον Ναφίου και η συμμετοχή στο ντέρμπι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Ο Αλωνεύτης κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στην αποστολή ενώ εκτός βρίσκονται οι Αλεξάνδρου και Μαντούκα. Αναμένεται να επιστρέψουν οι Πάρντο και Βινίσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα