ΑΠΟΕΛ: Ο απαραίτητος Καρλάο!

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τα παιγνίδια με την Βαρντάρ Σκοπίων κάνει ο Καρλάο.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ενσωματώθηκε τις τελευταίες ημέρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, επιδιώκει να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και ταυτόχρονα να συμπεριληφθεί στο πλάνο του Πασιένσια ενόψει Βαρντάρ.

Ο Βραζιλιάνος συγκαταλέγεται δικαίως στην κορυφή των καλύτερων αμυντικών της ομάδας. Διαθέτει ολοκληρωμένο

πακέτο για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στο περσινό πρώτο μισό της περιόδου, σε Κύπρο και Ευρώπη. Στη συνέχεια υπέπεσε σε κάποια λάθη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν επισκιάζουν τις ικανότητες του.

Στα πρώτα παιγνίδια, τα οποία παρεμπιπτόντως χαρακτηρίζονται τα πιο σημαντικά της περιόδου, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τον καλό και έτοιμο Καρλάο. Ο Πασιένσια το γνωρίζει και σε συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο παρέδωσαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης στον ποδοσφαιριστή ώστε να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο.

Ο Καρλάο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βραζιλία για την τελετή του γάμου του, φρόντισε να προπονηθεί για λίγες ημέρες με την Κορίνθιανς ώστε να διατηρηθεί σε αγωνιστική εγρήγορση. Εντούτοις, χρειάζεται ακόμα δουλειά ώστε να επιστρέψει στο βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται.

Όπως και να 'χει ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος και να ενισχύσει το πλάνο του Πασιένσια στα πρώτα επίσημα παιγνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα