ΑΠΟΕΛ: Να επιστρέψει στις νίκες!

Η τρελή κατηφόρα του ΑΠΟΕΛ σταμάτησε στο «Αμμόχωστος». Μετά από δυο μήνες και με την καταγραφή αρκετών αρνητικών, οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν στις νίκες (Σαλαμίνα 1-0) και ευελπιστούν ότι από δω και μπρος θα διανύσουν διαμέτρου αντίθετη πορεία. Η ομάδα στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και μόνο με νικηφόρο σερί θα εκπληρωθεί.

Στο διάστημα της… κρίσης, η ομάδα της πρωτεύουσας κατέγραψε ένα πρωτόγνωρο αρνητικό ρεκόρ - στατιστικό. Το οποίο ακόμα πλανάται πάνω από το ΓΣΠ

και διευρύνεται.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ σημειώθηκε στις 30/11! Τότε κέρδισε την Ομόνοια με 1-0 και έκτοτε αγνοεί τη χαρά της επιτυχία. Εξήλθε ισόπαλος με ΑΕΚ (4-4), Αγία Νάπα (1-1) και Οθέλλο (1-1). Μετά από δυο μήνες και κάτι ημέρες, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να φρενάρουν το συγκεκριμένο αρνητικό στατιστικό και να επιστρέψουν στα τρίποντα.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας. Στο ευκολότερο -θεωρητικά- εντός έδρας παιγνίδι προτού ξεκινούν οι αγώνες «φωτιά».

Ο Γερμανός τεχνικός σε ακόμα ένα παιγνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών και σημαντικών ποδοσφαιριστών, εντούτοις οφείλει να βρει τις λύσεις ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε απόσταση βολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα