Γούμενος: «Να τελειώσω με τίτλο»

Να βοηθήσει την Ένωση να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία και να τελειώσει την καριέρα του με τίτλο εξέφρασε μέσω του Ράδιο Πρώτο ο Δήμος Γούμενος. Ο αρχηγός αναφέρθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του Παραλιμνίου, αλλά και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ.

Για την πορεία της Ένωσης μέχρι στιγμής«Δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε την χρονιά. Πρώτη φορά πέσαμε και δεν γνωρίζαμε τι θα συναντούσαμε. Προσγειωθήκαμε, προσαρμοστήκαμε και πλέον βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Γίνεται σκληρή δουλειά από όλους, αλλά τα πολλά συγχαρητήρια πρέπει να τα δώσουμε

στον κόσμο που βοηθά την ομάδα από το υστέρημα του»

Για τη δική του παρουσία«Βρήκα τα πατήματα μου και ελπίζω να τελειώσω βασικός την καριέρα μου. Είναι η τελευταία μου χρονιά αλλά θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα όποτε το χρειαστεί» .

Για την παρουσία των νεαρών«Υπάρχουν αρκετά καλοί νεαροί. Οι Κουμής και Γιωργκάτζης ξεχωρίζουν και του χρόνου θα είναι οι αποκαλύψεις. Φτάνει να τους δοθούν οι ευκαιρίες. Και πρέπει να τους δοθούν. Περιμέναμε να μας «πάρουν από τα μαλλιά» για να αγωνιστούν κάποιοι νεαροί που άξιζαν. Εμείς καταστρέψαμε το ποδόσφαιρο, εννοώ όσοι ασχολούμαστε. Οι μικροί προσφέρουν και παιδία».

Για τον Μπούντιμιρ.«Τι να πω. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για να ανέβουμε στην κατηγορία».

Για το επίπεδο της Β’ Κατηγορίας«Όλες οι ομάδες με τις ιδιαιτερότητες τους είναι πολύ καλές. Δεν πας σε κανένα γήπεδο και να νιώθεις σίγουρος για τη νίκη. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Ξεχώρισε η Καρμιώτισσα, υπάρχουν και παραδοσιακές ομάδες.

Καταλήγοντας ο Δήμος Γούμενος ανέφερε ότι κατέχει διπλώματα προπονητικής και θα ασχοληθεί στο μέλλον με το επάγγελμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα