ΑΠΟΕΛ: Η πρόκληση που λέγεται Αστάνα

Μπορεί η απώλεια του σούπερ καπ, να μην στοίχησε ιδιαίτερα στον ΑΠΟΕΛ, πέραν του γοήτρου, ωστόσο ενώπιον τους οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν την ερχόμενη Τρίτη, απέναντι στην Αστάνα στο Καζακστάν, το πιο σημαντικό παιχνίδι της περιόδου, μέχρι το επόμενο.
Γιατί στα δύο παιχνίδια με τους Καζακστανούς, είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει πολλά πράγματα, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, αφού εάν καταφέρει να εξασφαλίσει την

πρόκριση του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα «καπαρώσει» το ποσό των 17 εκ. ευρώ μόνο από την πρόκριση! Με αυτό το ποσό εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς την σημαντικότητα των δύο αγώνων με την Αστάνα και ειδικά του πρώτου της ερχόμενης Τρίτης, όπου στον ΑΠΟΕΛ καλούνται να βάλουν τις βάσεις για τον επαναληπτικό του ΓΣΠ.

Πολλές αδυναμίες...
Η Αστάνα στο ντέρμπι με την Ακτόμπε κέρδισε με 1-0, ωστόσο έδειξε πολλές αδυναμίες, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι ένα βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ, κυρίως στον επιθετικό τομέα μπορεί να κάνει την ζημιά στο Καζακστάν και να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στους ομίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα