ΑΠΟΕΛ: Για να μην τρέχει

Κόντρα στον Οθέλλο, ο ΑΠΟΕΛ καλείται όχι μόνο να επιστρέψει άμεσα στις νίκες αλλά να επιστρέψει και στις καλές του εμφανίσεις πράγμα το οποίο ξέχασε εδώ και τέσσερις αγωνιστικές .

Αποτέλεσμα αυτού ήταν το +5 από την δεύτερη ομάδα τον Απόλλωνα και την κορυφή να πάει στο -1 και στη δεύτερη θέση. Στοιχείο το οποίο στοιχίζει στους γαλαζοκίτρινους αφού χάνουν και από τη δυναμική τους αλλά και από την αυτοπεποίθηση τους, κάτι το οποίο φαίνεται

και στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Ωστόσο τα άσχημα αποτελέσματα αλλά και οι εμφανίσεις επηρεάζουν πολύ την προσπάθεια των παικτών για κάτι το καλύτερο, και σήμερα τους παρουσιάζεται μια νέα ευκαιρία για νέο ξεκίνημα.

Κόντρα στον Οθέλλο και μέσα στην έδρα τους οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες. Άλλο αποτέλεσμα είναι αποτυχία. Όμως απέναντι τους θα έχουν μια ομάδα η οποία απέδειξε πως αν δεν την σεβαστής θα σε πληγώσει. Παραδείγματα υπάρχουν αρκετά…αφού και οι γαλαζοκίτρινοι στον αγώνα του πρώτου γύρου λίγο έλειψαν να την πληρώσουν. Η νίκη με ανατροπή ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θέλουν να γίνει και σήμερα.

Οι ποδοσφαιριστές του Thorsten Fink θα προσπαθήσουν να πετύχουν το γρήγορο τέρμα το οποίο θα τους επιτρέψει να φέρουν τον αγώνα στα μέτρα τους και ακολούθως να κτίσουν το δικό τους παιχνίδι. Αν δεν έρθει τότε η πίεση και το άγχος θα κυριεύσουν στον αγώνα των παικτών και σίγουρα είναι κάτι το οποίο απεύχεται ο Γερμανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα