Με ή χωρίς Σανγκόι…στόχος μόνο οι νίκες

Εύκολα παιχνίδι δεν υπάρχουν και πόσο μάλλον τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του μαραθωνίου.

Για τον Απόλλωνα σ’ αυτά τα πέντε τελευταία παιχνίδια είναι μόνο το τρίποντο. Σε διαφορετική περίπτωση, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν πριν αρχίσουν τα play-off του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού για την ώρα βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με τρεις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Όμως στα επόμενα πέντε παιχνίδια με Άχνα εκτός,

Δόξα εντός, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ εκτός και Ανόρθωση εντός σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.

Είναι λογικό ο Ιοάν Αντόνε να θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ στη διάθεση του και γι’ αυτόν τον λόγο η διοίκηση προχώρησε σε έφεση κατά της απόφασης της δικαστικής για τον Σανγκόι. Ο Αργεντινός κάνει τη διαφορά στην ομάδα με ένα του γκολ ή με μια επέλαση του στην περιοχή και αποτελεί μοναδικό γρανάζι στην γαλάζια μηχανή.

Όμως και πάλι αν η ομάδα της Λεμεσού δεν δικαιωθεί στο εφετείο θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να πορευθεί με αυτά που έχει. Είτε με Σανγκόι στο ρόστερ είτε όχι στόχος είναι μόνο οι νίκες. Για να μπει στα play-off στην κορυφή της βαθμολογίας και ίσως ο Σανγκόι να είναι και η μεττεγραφή των play-off.

Ξεκούραστος έτοιμος και πάνω από όλα με καθαρό μυαλό για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην τελική ευθεία για τον τίτλο. Βέβαια κανείς δεν ξέρει σε πια φάση θα βρίσκεται ο Αργεντινός άσος ωστόσο ένας ξεκούραστος Σανγκόι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα