Συνελήφθη στην Ελλάδα η Νο1 Κύπρια καταζητούμενη

Συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές η Έφη Ηροδότου, η οποία καταζητείτο τα τελευταία 9 έτη για το θάνατο του 17χρονου Αιμίλιου Ιωάννου σε τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η σύλληψή της, μαζί με τους γονείς της, έγινε μετά από πληροφορίες που διαβίβασε στην Interpol Ελλάδας η Interpol
Λευκωσίας. Η 29χρονη Έφη Ηροδότου οδηγήθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής όπου και θα μείνει υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα όπου θα τεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Μαζί της κρατούνται ο πατέρας της Ηρόδοτος Ηροδότου και η μητέρα της Ρίτσα Ηροδότου.

Όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος» η Ηροδότου θεωρούνταν Νο1 καταζητούμενη από τις κυπριακές αρχές.
Ο 17χρονος έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο της Ηροδότου φέρεται να παραβίασε κόκκινο.

Η τότε 20χρονη Ηροδότου εγκατέλειψε το σημείο. Αν και διερχόμενη οδηγός την κυνήγησε δεν κατάφερε να τη σταματήσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κοπέλα φέρεται επίσης να είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Αν και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη ο «Φιλελεύθερος» γράφει ότι αθωώθηκε με παραποιημένες μαρτυρίες. Συνελήφθησαν μάλιστα για πλαστογραφία τρία πρόσωπα μεταξύ των οποίων και λειτουργός της νομικής υπηρεσίας. Η υπόθεση άνοιξε ξανά το 2009 με εντολή εισαγγελέα αλλά έκτοτε τα ίχνη της Ηροδότου χάθηκαν.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα